עבירות כלכליות
עבירות כלכליות
עבירות כלכליות – מהן?
מה ההשלכות שלהן, מזה אומר מבחינה משפטית וכיצד מדינת ישראל מתייחסת לחומרת העבירות. אז נתחיל בשאלה הגדולה – מהן עבירות כלכליות? ניתן למצוא במגוון קשת העבירות הכלכליות את הסעיפים הבאים: הונאות, מעילות כספיות, עבירות בניירות ערך, עבירות מס, עבירות מט"ח, העברות כספים בצורה לא תקינה בין אנשים, גופים או תאגידים, הנפקת חשבוניות פיקטיביות, וישנן כמובן עוד מקרים נוספים הנופלים בהגדרה של "עבירות כלכליות". עם השנים השיח בישראל על עבירות כלכליות הלך והתגבר, השיח הציבורי הרבה יותר רגיש להתנהלות כלכלית ועסקית וכולם מודעים לחומרת המעשה כשהם פועלים לא לפי חוק.
חקירה כלכלית – מהי?
כשאר יש חדש שמישהו ביצוע עבירה כלכלית, נפתח לו תיק חקירה, ורשויות המדינה מתחילות חקירה כלכלית נגד האדם הפרטי,התאגיד או כל אחד שביצע את העבירה. החקירה בתחילה תהיה סמויה אך אם החשדות יוצדקו החקירה תהפוך להיות גלויה וכולם ידעו מכך. חקירות כלכליות יכולות להשתלב עם מאסר, החרמת מסמכים ופריטים ממשרד הנחקרים ועוד…
חשוב שתדעו
אם הגעתם למצב בו אתם נתונים תחת חקירה כלכלית או תהליך משפטי בתחום זה אתם מוכרחים וחייבים להתייעץ עם עו"ד שמבין ובקיא בתחום זה, מדובר על סיכון עסקי ואישי גדול מאוד שעלול לגבות קנסות גדולים ותקופות מאסר ואין עליכם לעשות זאת לבד ועל פי שיקול דעת אישי! במשרדנו מומחים בתחום העבירות הכלכליות ומעניקים לכם שירות אישי וליווי תומך לאורך כל הדרך עד לקבלת התוצאות הרצויות והטובות ביותר עבורכם. למידע נוסף צרו קשר ונשמח לעזור.